2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej...
fot. Anna Daniluk

Domowy pasztet z białej fasoli na kanapki. Sprawdź przepis na wielkanocne śniadanie. Goście będą prosić o dokładkę

Pasztet z białej fasoli. Etap 1

Warzywa obierz, umyj, oczyść, przełóż do blaszki, polej olejem i upiecz w 180° Celsjusza przez 30 minut. Po upieczeniu dodaj 20 g masła do smaku.

Zobacz również

Kultowy basen "Na Picka" gotowy do sezonu. Kiedy będzie woda [WIDEO, FOTO]

Kultowy basen "Na Picka" gotowy do sezonu. Kiedy będzie woda [WIDEO, FOTO]

Dramat podczas wycieczki. Przewodniczka pchnięta nożem na oczach uczniów

NOWE
Dramat podczas wycieczki. Przewodniczka pchnięta nożem na oczach uczniów

Polecamy

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Zjadłeś i boisz się, że się zatrujesz? Oto cała prawda o szypułkach truskawek

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie