MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Moda na ulicach Jędrzejowa. Tak ubierają się jędrzejowianki [ZDJĘCIA]

Moda na ulicach Jędrzejowa. Tak ubierają się jędrzejowianki [ZDJĘCIA]

Moda na ulicach Skarżyska. Tak ubierają się skarżyszczanki [ZDJĘCIA]

NOWE
Moda na ulicach Skarżyska. Tak ubierają się skarżyszczanki [ZDJĘCIA]

Polecamy

Jakie są najwyższe i najniższe emerytury na Opolszczyźnie? Różnice są ogromne!

Jakie są najwyższe i najniższe emerytury na Opolszczyźnie? Różnice są ogromne!

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Od owoców puchną ci usta? Sprawdź, czy to nie jest ten specyficzny rodzaj alergii

Żona i córka wyszły z cienia Francisa Coppoli. Poznaj ich niezwykłe historie

Żona i córka wyszły z cienia Francisa Coppoli. Poznaj ich niezwykłe historie